Åhus

Imorgon åker vi till åhus för att vara där hela veckan , så om n ågon vill mig något så finns jag på mobilen.
Helgen har varit underbar , I fredes lirade vi först lite fotboll med brudarna på läreda och sen hem till mig och jossan för att grilla och kolla på fotbollen , det blev en fartfylld dag med mkt cyklande ! Vid tio dök Rick och Rille upp , trevligt och vid tolv åkte dom och strax efter det åkte även evelina hem. :) . Lördagen blev en heldag i malmö med jossan och evelina , mkt skoskav men ändå lite handlande och dagen slutade bra .

idag ska jag bara fixa det sista inför nästa vecka och sedan är vi redo för att åka , Anne kommer och hämtar oss vid nio imorgon :) .

puss*k.nilsson

En dag på stranden

Dagen har spenderats i Helsingborg på stranden med Moa , Joel och Pelle . Igår efter matchen tog jag tåget tillsammans med Moa till helsingborg och sov hos henne :) . I morse kom Pelle och Joel och det har varit stek hela dagen. Vid halv fem tog vi tåget tillbaka till hässleholm och moa åkte hem till sig .

Kvällen har bestått av film - I taket lyser stjärnorna . Riktigt bra film , nu sitter jag och jossan och planerar helgen .

puss*k.nilsson

If i could turn back time

Jaha det är kanske dags att blogg lite igen nu då , det var ju ett bra tag sen sist. Men jag har inte tid längre och datorn är itne mitt största intresse just nu faktiskt. Men ska ändå berätta lite vad som hänt .

kom hem från spanien i onsdes , en helt underbar resa med de två bästa i mitt liv . Blev mkt sol,bad och god mat med dricka såklart. Bra partyställen fanns det med och träffade trevliga pojkar från eskelstuna , (y) .
 
Midsommar i attarp blev bra , efter att ha festat lagom mkt i spanien va jag inte alls sugen på stor fest utan följde med mamma och pappa till attarp och till några av deras kompisa , blev bra drag där faktikst och efter lekarna kom Cassi , alex kompis och hämtade mig och jossan för att fest hemma med lite av hans vänner . Louie och company döck upp här och resten av folket drog vidare till stoby på fest och jag som inte orkade tog taxi till mamma och pappa igen och avslutade min kväll där. När klockan var två hade vi väntat på taxi i över en och en halv timme så Cassi fick vara chaufför igen och hämta oss , tack för det . blev läggdags vid halv fyra eller ngt.
 
Efter har det inte hänt så mkt , lekt med evelina och spelat lite fotboll och lite solande och badande i poolen. Nu ska jag nog hjälpa mamma och pappa och ikväll är det fotboll på TV . .
puss*k.nilsson


13 timmar kvar

Klockan är 09.27 , alex har precis stuckit till tåget för att åka upp till Stockholm och kolla på Bruce , trevligt att man hinner se han en liten stund innan man själv åker. Det är tretton timmar kvar till jag åker eller vi åker , oc vad fan ska man göra nu ? Borde kansk hälsa på farmor och morfar en sista gång , men jag orkar inte . Så om någon har någo förslag på vad man kan göra så hör av er ! Nu måste jag bara hitta ett sätt att fördriva tiden på , annars kommer ju detta ta en jävla tid .

Fredagen var uber kul , började med student hemma hos Johanna , grattis. Efter mat och dricka där bar det av till lillmadde och där var det ös ! Fick skjuts till björket av Maddes mor och inne på björket blev det röj som sören !  . Natten var lång men gårdagen va ännu längre , vet inte riktigt hur jag ska hantera denna dagen men det löser väl sig.
Rädslan för flyget kom igår med så får väl se hur bra jag mår när jag väl sätter mig på de klockan halv åtta i morgon bitti.

Ha det bra här hemma , för nu drar jag och jag kommer tillbaka :D

puss*k.nilsson

Passar på

Ja jag kan ju passa på att skriva lite blogg nu när man har varit så dum att vänt total på dygnet så det kommer ju ta sin lilla tid innan man somnar ikväll . Men vad gör det :) Idag har jag varit på stan fixat lite , blivit nersprutad med vatten av idiot treor , solat , cyklat ut till tormestorp , tränat och bakat ! oj vad jag har hunnit med mkt idag , känner mig rikigt duktig.

Helgen har varit helt underbar , lördag blev bättre än fredagen och vi började hemma hos mig och syrran . Efter för många glas av tequila rose & päron och bra musik begav vi oss ner mot stan för att gå till siestan , det tog sin lilla tid att ta sig dit och vi var tvunga att stanna på vägen för påfyllning ! :) . Direkt framme träffar vi kristianstadsbor , kommer dock bara ihåg Luddes namn som dessutom bodde i Tollarp , så om du läser kan du ju ta kontakt ;)  . Sedan spenderade vi timmar på siestan och till slut dök , alex , kalle , fanny, macke , calle mfl upp trevligt ju !  Macke var snäll nog att köpa lite mat till mig eftersom jag var enormt hungrig ! Hade följa med det lilla gänget hem eller ja till korsningen sen kom vi på att vi skulle olika håll , ! bingo . Även Johanna Brink hade vi följe med hem och tack vare henne blev vi upphämtade av Erik och Viki och fick skjuts hem efter vi bevittnart ett mord ¨på två ankor !

på gång mot siesta

drickapaus !

Min fina vän Ludde :)

Fan vad livet leker , och det är sex dagar kvar och jag är pepp inför fest på onsdag !

puss*k.nilsson

RSS 2.0