bästa vän

Fredes , Stoffe följde med mig hem och hemma väntade Simon och Jossan :) . Hade en fruktansvärt rolig dag och kväll och natt med dom fyra . Började med pizza och efter det film och film och sen film igen ! , Jag lyckade vakna klockan tre på natten med enorma magkramper så mellan tre och åtta sov jag på golvet ! . som sgat åtta vaknade jag och gick upp och snackade med mamma och pappa lite och senare vaknade även de andra tre , sp vi satte på film och jag gick och packade väskan till dagens match .
Det blev vinst med bottenlaget löberöd med 1-0 , asgod vinst men vi borde gjort fler mål . Men jag gjorde mitt jobb och höll nollan ! .

Efter matchen följde jag med till mitt andra hem i vanskiva , och hem till min bästa vän ! . Riktigt kul att äntligen få prata och ungås med henne , och som jag saknat henne ! Vi var skit trött så efter en tallrik glass och lite godis så somnade vi efter mr. bean dvs strax innan halv elva ! :O . Och inte nog med det så sov vi till nästan tjugo över elva , tretton timmar! bra jobbat flickor , ja vi kan ju inte säga att vi inte är utvilade iaf ;D . Nu är det snart mat och medans evelina pluggar lite grdering eller ngt så passade jag på att skriva lite blogg & sen bär det av till match med b-laget mot sösdala och förhoppningsvis tre nya poäng , denna helgen . Ikväll blir det herrarnas match och sen hem och jag vet inte , sova kanske .
riktig skönt att få träffa min bästavän igen , vi hade ju en del snack att ta igen om man säger så :') <3


Ha det bra , för det ska jag ha ! . / Karrou

Back on track

Eller vad säger man när man varit borta från det i typ två veckor. ? Men va fan ,livet har inte tid för datorer just nu . Skolan väldigt mycket nu och efter att inte haft några läxor alls på två år så lägger de allt i början på trean , kanon ! Engelska , religon , historia och samhälle på samma gång jippie jätte kul ju ! Så just nu är det väldigt mycket och jag försöker hänga med så gott det går .

Efter gårdagens träning så har jag ont i hela kroppen och gud vad jag behöver vila från livet en liten stund känner jag . Dags att vinna matcher nu igen också , ja harrgud vad livet stressar . Nej det var nog alltför denna gången ska försöka att komma tillbaka lite tidigare nästa gång :)

puss / Karrou


äntligen lördag

Jaha då var det lördag igen , dagarna bara springer iväg och imorgon natt kommer mamma och pappa hem igen ,
Igår fredag , väldigt slappt i skolan var och kollade på konstutställning på hovdala i en timme och sen drog vi till finjasjön för att äta och spela kubb . Stoffe sov här torsdag till fredag så det var skönt med en kort dag i skolan . Match igårkväll mot Hammenhög , tre härliga poäng och ett blått ben ! vinst 4-1 alltså och när man kom hem var det full gång på altanen , alex hade vänner här och just nu håller vi på att fixa allt möjligt inför kvällen , då det blir igen !. Satt och tänkte på det innan , satan vad vi har haft fester här hemma under sommaren inte konstigt mamma och pappa var tvungna att ta semester , men det är gött man ska leva medans man kan !

Nu ska jag fösöka fixa ngt att äta , för jag är vrålhungrig sen kommer fanny och då ska vi försöka komma överens om vad vi ska ha till mat , kräftor eller grillat ? jävra hoppande fram och tillbaka ;) .
Ha en super dag för det ska jag ha !

 siesta - 09
puss karrou


sleepover

Första dagen i skolan för mig denna veckan . bestämde mig för att stanna hemma igår men eftersom jacobsskolans nya internet anmälning om sjukanmälning inte fungerar var jag ändå tvungen att gå upp och ringa ! korkat.

Dagen var väldigt seg och jag låg mest framför tv på kvällen tog jag mig ner på träningen och sen hängde evelina med mig hem och sov här !  :D längsen vi sågs ! alltid lika kul , även fast enormt trötta alla tre ;D . Idag är Julle hääär ,  and we like it ! . Hon nanna här i natt och ikväll blir det träning och sen om vi har tur kanske jossan har gjort ngt gott till oss när vi kommer hem från träningen ;D . Tack för den uppdateringen och nu resten av internet väntar .

ha de bäst / Karrou

& nu är dom borta

Pappa och mamma sitter nu på ett plan till kreta , orättvist ? Ja klart att det är .
Med tanke på att jag sitter hemma och är sjuk hade mamma enormt mkt skuldkänslor över att behöva åka iväg .
(a) men jag lovade att höra av mig om jag var på väg att dö .

Som sagt går det väldigt segt fram igår och man skulle nätan kunna tro att det var jag som hade fest här hemma igår men nej det var det inte utan det var lilla alex . Själv låg man i sängen redan innan elva ,skönt men jag är ändå trött idag och har för det mesta legat framför tv:n i sängen . Skulle spleat match idag men slapp det pga min sjukdom som jag åkt på . Själv hoppas jag på att det bli bättre snart , för jag fick ju inte gå till skolan om jag mådde såhär imorgon. Får se hur det ´blir med den saken . Evelina kommer antagligen spendera några nätter här hemma denna veckan och jag funderar starkt på att flytta in till mamma och pappas säng , för den är så mkt bättre än min . :*)

Nu ska jag kolla läget på resten av internet och ikväll blir det nog en liten film med sis.
Love karrou.


filmochegenmys ?

Ja det är väl det som står högst upp på min lista idag , efter jag träna vill säga.
Skulle ha fixat mitt hår idag men nej det blev inte så hittade inte spolarna och nej
mamma var inte på humör och nu är inte jag det heller .
 
Engelskan gör mig galen , jag hatar den och den gör mig väldigt ledsen faktiskt .
längtar till  just nu , att mamma och pappa åker till kreta på söndag , det ska bli
så oerhört skönt & evelina kommer antagligen bo här ganska många nätter och
även stoffe kommer att spendera ngn natt här ! Skönt att få vara lite ensam och
känna sig vuxen utan mamma och pappa , kommer kanske sakna dem men inte som
det är just nu iaf det är en sak som är säker , eller ja pappa är ju i stockholm nu men
det är lugnt jag bryr mig inte så mkt längre , hemskt jag vet men de är jobbiga och
jag vill leva mitt liv på mitt sätt ! :)

Nu ska jag försöka spendera tid på ngt sätt & sen är det träning , kanske hjälpa
mamma ikväll med om hon nu vill ha ngn hjälp de vet man ju aldirg . Nu tillbaka
till min sjuka syster som har halsfluss , det kommer väl snart till mig med !

ha de fint 


RSS 2.0