Siesta

Eller jag nästan , spenderade tre timmar igår med evelina , josefin , sofia och julia på siestan , kom ju dock inte in men gud vad det finns trevliga folk utanför också ! så det var super trevligt .
Ikväll blir det åter igen och sticka ner till stan kolla läget och sedan vidare till siestan där jag verkligen vill se timbaktu !
Jaja , trevlig min familj är nu då , pappa och jossan sover , mamma jobbar och alex är iväg . så jag sitter här på altanen har solat i en timme typ skööönt ! .

Ha en bra kväll för det ska jag ha :D .

puss*k.nilsson

yeeah :D

Idag började jag tolv och slutade ett så man kan fsktiskt inte klaga och det gör jag inte heller ! .
Men jag tog mig upp klockan åtta och följde med mamma till morfar :) . Körde sedan ner till stan för att titta efter bikini och jag hittade ! :D , jätte bra och jag är glad , i och med att det bara är nio dagar till vi åker så är mitt humör verkligen på topp just nu . Även fått 500 kr till min resa och nu börjar även budgetten falla på plats . Jag ska snart gå ut och klippa gräset faktiskt , kolla jag kan jag med , sen om det blir så bra det vet jag inte men jag gör ju i alla fall det . Ikväll är det match , be there! 19.30 @ Österås IP .

Nej nu ska jag kolla de gamla vanliga :) .

puss*k.nilsson

tröttsamt

Två dagar i rad har vi nu i skolan bara haft lektioner som man måste lyssna på och inget jobbande , så segt . Idag är det ingen bra dag och jag är riktigt trött , funderar på att gå och lägga mig en stund för sen kommer de andra hem och de kommer sluta med att vi bråkar eftersom jag råkar vara rätt irriterad när jag är trött , synd om de andra ? ha ja absolut så det hade nog varit det bästa för oss alla .
Senare idag ska jag också skicka iväg ett email till Britt-Marie om vi får låna tomten till beachoccern , eftersmo det är snart :D . we like it ja ! . Snart är det Spanien endast typ 12 dagar kvar eller ngt .
Igår fick jag äntligen träffa min bästa vän , som jag saknat dig , i love you !


puss*k.nilsson

Super bra helg (Y)

Vilken enormt bra helg jag har haft då , efter skolan i önsdes åkte jag med pappa och fixade en massa saker inför cupen och vi åt tillsammans , trevligt va ? :)  Ja det var det . I torsdes var det bara va nere och kolla fotboll och lite annat sånt mys med syrran , kvällen spenderades vid finjasjön med jossan , julia och sofia , trevligt med spel , fotboll och grillnign , fram till det började regna då jag och fija gick hem , typ nästan i alla fall .

Fredag var det jobb i kiosken och hitta present till broren min , hittade en asfin tröja :)
Lörda började med match som vi tyvärr förlorade men de tänker vi inte på nu utan hemma vankades det fest och harregud vilken trevlig kväll det blev , slutade på björket för min del och det var trevligt minnsan , and i needed it ! . ;D .
 Söndag , bakis som en get och upp och jobba på cupen igen , inte jätte pigg och mådde illa och kunde inte få i mig någon mat .
Och tydligen hade jag varit otrevlig mot min far imorse vilket jag inte har något minne av , sorry då i alla fall . Nu ska jag checka facebook och sen ska jag nog gå ner och äta & efter det SÄNGEN jag tack .
Ha det super bra bilder från festen hittar ni på min bdb :) www.910212.bilddagboken.se

Bara för dig nu Fanny , ¨
 I Rio de janero där männen dom har makten ,
där våldtar man horor och bögar stampar takten ,
tjo fadderittan , pilla mig i fittan , tjo fadderittan LANGO .!
SKÅÅÅL : D

puss*k.nilsson

I´m gonna walk 500 miles..

Sitter här och lyssnar på 500 miles och minnena i från åhus förra sommaren bara strömmar in i huvudet , fy fan vad kul vi hade och det är bara fem veckor kvar sen ska vi ha roligare ! .
Slö dag idag , hade tjugo min svenska i morse , för vi var typ fem stycken , kanon ju sen var det Bf lugnt där med bara bokredovisningen och sen var det mat !: Jävla kanin mat , så eftersom Lina klarade körkortet idag så fick vi köra till donken för en liten glass :D & sen hade vi samhälle i tjugo min och sen fick vi gå hem :) hur bra har inte denna dagen varit på en skala . Ska även lägga in ett stort grattis till storebror som också klarade sitt körkort idag , det var ju ändå på tiden ! :) 


Nu är det Tv som gäller och ikväll är det träning , kanske ska ta och städa rummet med ? . nja får se hur det blir med den saken ..

puss*k.nilsson

Exakt 20 dagar kvar !

Måndag igen , börjar bli trött på de här måndagarna , så onödiga man gör ju ändå ingenting . Borde sitta och göra vår pjäs men Stoffe och Kim sitter och spelar ngt på datorn och Tobbe och Anja är inte här så vad gör man ? . Ingenting , bara sitter här och låter tiden gå så snabbt som möjligt . Lördes tog jag mig tid till att hyra Twilight , vilken bra film ! Igår var det först kolla på Jossan och deras lag och matchen slutade 2-2 , asbra ju . Jag var linjeman och brände mig jätte mkt inte snyggt och resten av familjen hade jätte kul åt detta i går kväll , mindre kul än vad jag hade åt det !

I veckan ska jag försöka hinna med lite saker , måste köpa present till Alex som fyller 21 på lördag  då är det fest äntligen ! .
Sen ska jag hinna med att fika med Matilda för det var allt för längesen vi sågs och umgicks :) .
Till sist ska jag hinna med att träffa Moa och få pengar av henne till fotbollen i sommar och sen är det inte långt kvar till skolan slutar och jag är för det mesta bara glad och oj vad allt är bra nu , fast jag saknar Evelina och hon ligger hemma och har körtelfeber och jag tycker jätte synd om henne och jag ska försöka hinna träffa henne med någonting i veckan .

puss*k.nilsson

Ny lördag & bara 22 dagar kvar

Börjar närma sig sommarlov nu och det är bara typ tolv skoldagar kvar eller ngt , underbart bra ! . Och sen lite plus är det bara 23 dagar till Spanien  :D  oh ja jag tjatar och det kommer jag göra ändå tills dagen vo åker och sedan kommer jag tjata om det hella sommaren efter det och ja ni kommer få leva med det ett tag ! :D ,

'Funderar på att ikväll hyra filmen Twilight , jobabde lite med den på engelskan igår och nu känner ja att jag måste se den , så är det bara så får väl ta mig ner till stan och hyra den lite senare , nu blir det no IP med lillan för att checka läget , oh ja alltid trevligt på en lördag eller ? ;) . Haha ..

puss*k.nilsson

En saknad vän med körtelfeber & 23 dagar till vi åker !

Idag hade vi vår sista fotbollgymnasie lektion och det var faktiskt trevligt och rätt kul . Avslutade med Hälge och jag tabbade mig stort och gjorde så att jag och Calle förlorade , eller jag vi blev ju trea men ja det var mitt fel att vi förlorade , FÖRLÅT ! .

Annars är skolan rätt chill just nu , vi gör inte så mkt har jag kommit på , eller jo på engelskan men inte på det andra lektionerna och det är super skönt .

Evelina har fått körtelfeber & jag sknar henne enormt mkt för jag har inte träffat henne på EN VECKA !!!!! omg , jag får ringa henne ikväll och prata lite för fy vad jag saknar henne , vi som bara har 23 dagar kvar till vi åker nu   , ja harregud .

Nu ska jag åka till Mala och kolla på Alex när han spelar fotbollsmatch , typ första gågen på fem år ska bli kul och se :) , sen väntar så ska det låta och mat hemma med mamma och pappa , det blir mys ikväll .

puss*k.nilsson

Let the fun begin !

När jag cyklade hem igår så insåg jag hur bra allting är ! Just nu leker livet och det är bara synd att alla inte är med och leker . Min klass , helt underbar ! Riktigt kul , och vi har gått två år tsm nu och har bara ett kvar , puh ! nej , sorgligt tycker jag .

25 dagar kvar till Spanien och jag kan knappt bärga mig , det ska bli så kul .Hoppas nu bara inte att Evelina har fått körtelfeber , det kom ju just lägligt med ju. Åh krya på dig hjärtat . '

Minder glad belv man också när man vaknar 05.50 av pappas väckar klocka ! Står på i ungefär fem minuter och nör ingen stänger av den insåg jag att ah det är nog ingen hemma & jag börjar skolan tio.tio  Ska gå och göra mig i ordning nu och sen cykla till skolan . Ikväll är de match 19.30 mot Skurup på Österås , vi ses där .

puss*k.nilsson

westlife

Jag börjar bättra mig , det funkar när man har en liten stund över , vilket inte är så ofta nu för tiden , herregud vad tiden bara flyger iväg . Helgen har varit bra , sov hos evelina med jossan i går till idag , alltid lika bra ! Mesta snack om Spanien , men det är ju inte så konstigt det är ju bara 29 dagar kvar fan vad gött ! . Just nu lyssnar jag på Westlife som nu för tiden är mitt liv .

Annars har jag nyss kommit hem från fotbollsmatchen ! , Fått i mig lite mat med , gott med grillat och mysigt att sitta ute :) , bilturen hem var intressant allsång till WESTLIFE ( som vi alla älskar ) , och vi kom väl fram till att Frida ska nog inte ta de där höga tonerna utan låta Fanny, Jossan , jag och mamma sköta det :D . vinst med 3-0 över sjöbo idag , skön med vinst , fortfarande obesegrade förrästen blev jag assist idag med till Fijas måål :) WOW ! , körde en lång utspark som fija sedan lobbade över målvakten , GREAT ! .

puss*k.nilsson

lördag & mys med det bästa som finns

Jaha , ikväll åker jag och Jossan ut till Evelina för att spendera natten där , och allt jag kan tänka på är att vi om minder än  en månad åker till Spanien för att spendera tio dagar där tillsammans ,hur underbart är inte det då ? !
jag älskar er :D <3

Jaj ,igår var det Cats med laget , och det är sjukt hur kul man kan ha , och vi har alltid så här kul det är såå underbart ! :D
Har inte så mer att skriva just nu faktiskt , inte så insatt i detta nu på ett tag .

puss*k.nilsson

Försöker hänga på

Sjukt längesen jag skrev nu , men jag har inte haft tid . det är väl så nu för tiden .
Jaja, jag kan ju berätta lite om dagen som kommer nu , sitter här och ska fixa min bokrecension som ska in idag och den är klar nu äntligen!. Så om en timme ska jag sticka till skolan ungefär. Ska på någon engelsk pjäs eller något i eftermiddag med , inte jätte positiv till det nej.

Gårdagen var inte heller särsklit positiv ! Var i Landskrona med Fbg , KALLT ; BLÅSIGT & REGNINGT , inget kul alls , men vi vann två matcher  ,en lika och en förlust så vi blev faktiskt femma :) .
Får se när jag skriver nästa gång , ska försöka bli bättre på det .

puss*k.nilsson

RSS 2.0