freedagsmyys

Varför göra allt så omständigt ?!. Haha. Jaja nu är allt fixat iaf inför i morgon och istället för att Stoffe komochsov här i natt så sov jag hos honom till idag och han svek för i natt :/ . Jätte tråkigt men ja betydligt enklare inför imorgon . Ja men vad händer nu imorgon då ? Jo , Jag och syrran åker med Simon ner till stationen och hämtar Stoffe och Fidde byter bil till Lina och Jenni sen åker vi till Aquakul !

Idag , har jag inte haft så mkt för mig sov hos Stoffe som jag sa , vaknade rätt tidigt så vi kollade film och tog det bara lugnt till det var dax för attt bege mig till sjukhuset för att möta mamma, så vi kunde ge oss in till stan för en liten macka och köpa armbågsskydd inför helgen , då det är hästveda cupen , känns ju skönt när man inte har heft en enda träning inomhus ännu :P. Haha. Tidig uppgång på söndag då det är samling redan halv åtta på morgonen :O. OMG ! .

Ikväll får det blir arsenal-Liverpool och nu ska jag nog gå och lägga mig och kolla på en film som jag har längtat efter och som jag har suttit och dratt en massa repliker ur idag , Dag-Otto är kung ! .

I´ve got a feeling

Vilken underbar dag att vakna upp på. Solen skiner och jag har planer för hela dagen, eller ja kanske inte hela men största delan iaf. Just nu sitter jag här efter en god frukost och lyssnar på musik, vilket är helt perfekt musik är livet ! Om en timme kommer Jossan och Simon ,så jag slipper vara så ensam här hemma :p.

jossan&karro<3

 
Senare ska jag ner och sola om jag orkar, och sen hem och fixa mig för att sedan ta tåget till Kristianstad där jag ska spendera natten :'). Imorgon följer Stoffe med mig hem och sover här för att sedan på torsdag ska vi till Aquakul med några från klassen, Lina hämtar oss kl nio ! . :)

Nu ska jag bara njuta av denna dagen , ha en bra dag för det ska jag ha!

/ karrou

besviken

Hur besviken blir man inte när man kommer hem efter tre timmar då man glömt sin mobil hemma och så har man inte ett enda sms :( . omtyckt.se eller ? :P Haha , Jaja jag har nyss varit med mamma och morfar på kyrkogården hos mormor fixat på graven lite. Efter det blev det fika såklart .

Lovet har precis börjat och förutomidag är mina dagar rätt fullpackade så vill ni mig något får ni nog ringa eller kanske skicka ett sms ?! Annars vet jag inte idag , ska gympa ikväll med mammy :) .

Ha de / karrou

vilken helg

Lagfest igår , och ja man mår väl som man förtjänar idag antar jag.
Började fredag men att åka hem till Stoffe efter Idol , han och Fidde mötte mig på stationen och hem till stoffe.
Kollade film och allmänt chillade lite , sen blev det rätt tidig säng gång. Var sen tvungen att gå upp halv elva för att ta tåget hem och sedan direkt ner till Österås där Champangefrukost/lunch väntade med laget.
Spelade sedan lite fotboll mellan tre och fem , ´efter några snygga mål och sälen av mig och amanda var det bara till att bege sig hemåt och förbereda sig inför kvällen.
Vi fickbeställa mat till 25 pers och även hämta den , vi var på Österås vid halv åtta och då var det smockat av båda herr och damlagsspelre . Måste säga tack för en otroligt bra kväll !

Idag bär det snart av till blåbärsstigen och hem till familjen Brink, där väntar match mellan Man united- Liverpool ! . Ikväll vet jag inte vad som händer , så lite som möljigt antagligen .

Ha det bra ! / karrou

Vilken härlig dag

Ja har sagt det förr och jag säger det igen , vilken härlig dag . Jag vet inte varöfr men mitt humör har verkligen varit på topp idag måste jag säga ! Nu har jag nyss ätit och sitter här lite och gör verkligen inte så mkt om jag ska vara ärlig . Min halsfluss är redan på bättringsvägen tro det eller ej , men får inte träna denna veckan tyvärr . Det göritne så mkt ikväll eftersom Jossan ska sjunga i kulturhuset 18.30 så för en gång skull har jag tid att gå ner och lyssna . Efter det ska jag ner en runda på träningen för att se om något nytt har hänt eller kommer att hända.
Just nu känns allt så fruktansvärt bra , :D och jag är lycklig . <3


det är väldigt korta inlägg nu med tycker jag men va fan har jag inget bättre att skriva så :D .

hejdå /karrou

Det börjar bli allvar

& jag har återigen fått halsfluss det är inget kul ! 
Och jag hatar att vara sjuk , det tar på kroppen och på huvudet rent psykist.
och ja just det , jag tar pencillin vilket innebär att jag inte får dricka akohol på vår lagfest.
Och eftersom jag är 18 och bestämmer ltie över mig själv så kan jag ju faktiskt dricka om jag känner mig helt okej . bara inte pappa ska med !

Annars livet , jadu jag vet inte det är nog rätt bra ändå tror jag (: det flyter på .
Ingen tränig denna veckan :( . kanske torsdag om jag har tur men min idrottslärare förbjuder mig att va med på idrotten nu imorgon och på onsdag , okej det är ändå helt okej eftersom jag får sovmorgon i morgon och det behöver ja faktiskt ! Sover för dåligt om nätterna tyvärr . Nej nu ska jag spendera min svensklektion på  facebook istället för på bloggen ;) .

Helgen har varit asbra bort sett från vissa saker , annars har jag umgåts med mina bästa vänner , tack för att ni alltid finns ! <3



Hejdå / karrou

keep going

Ig igen på engelskan ,börjar tröttna på det nu faktiskt.
Får göra om det igen ! trött trött trött på skolan .

Ikväll ska jag ta en lååång promenad eller ska jag gå hem till min bästa vän , jag behöver henne idag !
Har även tagit tag i det här med innebandyn & peter ringer mig vid halv fem (:.

Ha en bra kväll , jag ska försöka iaf . / Karrou

STRESS !

Man skulle kunna dö av en hjärtinfarkt någon dag snart så mycket som man stressar med skolan . hela tiden kommer nya saker nya prov och nya inlämningar att göra. Precis gjort klart min engelska till imorgon ,inte kul vet inte om den är godkänd men jag har iaf gjort den. Och det suger.

Annrs ska jag äntligen få träna idag , jag tror jag behöver det för att lugna ner mig lite .
Måste ta tag i det där med att ringa peter eller björn med eftersom det ser ut som om att jag slutar med innebandyn . Är inte så lockande och visst saknar man det lite men man är ju helt utanför det nu , fan varför hade vi inte det gamla laget ? , Jaja det ser ju ut om om ni klarar er utmärkt utan mig och jag önskar er lycka till i serien i alla fall :)

Nu ska jag ta ngt att äta och sen sticka ner på träning , ses sen !

puss / Karro

bra kombination

Har nyss ätit en enormt god middag , kyckling potatis och sås ! . Väldigt gott . Annars kom jag hem från kristianstad för en dryg timme sen , efter att ha spenderat natten och kvällen hos hjärtat :') . Kollade fotbollen där igår med Simon och Jossan och efter det blev det film och mycket myys ,som alltid har det varit en underbar natt :) . Nu boder jag göra engelska men jag kan verkligen inte så jag ´vet inte hur det ska bli med den saken . Skit samma! .

 

Jossan är och hyr film och sen kommer hon och då blir det mys med lillan ,och det ska bli skönt. Saknar evelina får va med hennu nu snart , asbra nu när hon flyttat med ju ! :D . Nej nu ska jag kolla resten ,.

Puss / Karrou


man borde

Men borde egentligen jobba när man har chansen till det i skolan men nej fan vad tråikgt det är ! . Den som påstod att det är kul på lektionerna eller vänta det är ju kul på lektionerna om man inte jobbar och om inte lärare vid namn Christina tjatar sönder hela lektionen om helt ointressanta saker man blir ju bara så jälva trött !

Ikväll ska jag äntligen leka med min bästa vän igen , ska få se hennes nya hem eftersom hon flyttade i måndes :D . först ska jag nog äta lite med min älskade syster också ., det kan nog bli en bra dag ändå , fast jag är på riktgit bra humör idag ändå så det kan inte sänka mig , ingenting kan sänka mig faktiskt :D .

puss / Karrou

Ute i skogen vandrar han omkring..

Han vandrar omkring och han hittar ingenting , not ! Han hittar allt den grabben . Har nu nyss varti ute i skogen med IV-valet , mest med min grupp Simon , Stoffe , Caroline och Camilla :) Skulle göra ngn soppa av de vi hittade i naturen  , typ blåbär, nötter, bokblad rötter från ormbuske :S ja de var inget jätte gott men saften gick att drcika iaf :) Fick även pinnbröd och banan med choklad i , mums !

Simon skjutsade hem mig och Stoffe till stationen , och nu är han här med lillsyrran och jag passade på att sätta mig här lite eftersomjag sedan ska ner och hjälpa pappa vid juniorernas kval match ikväll .Just nu hade man bara velat duscha eftersom man stinker rök men ska ner och grilla korv så det känns onmödigt värre .

Annars leker livet , massa inplanerat nu veckorna framåt känns ändå riktigt skönt :) . Lovet är rätt bokat med , ska till malmö med jossan och eve ngn dag och shoppa , jag och evelina ska hinna med spa , middag och bio ! Sen lite annat smått och gott med , simon och stoffe ska ju lana hela helgen där så ..

Så mens ditt hjärta slår an
passa på om du kan
fånga varje ögonblick

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
- magnus uggla


Ha det bäst / Karrou


panik

Jag undrar om det är ngt på denna våningen som faktiskt funkar som det ska ?! jag tvivlar på det faktiskt . Datorn är jätte seg av någon anledning och min TV vill ju inte heller som jag vill och snart åker den ut genom dörren ! Dagen idag har varit helt okej. Spelat match efter gårdagens bravader kanman nog kalla de , var på 40-års fest och sen hem till Macke , skulle till Q-bar men alla utom Fanny , tyckte jag för nitad och nästan bad mig att gå hem ! Så jag gick helt enkelt det blåste det var kallt men jag snackade med Sofia (darling) hela vägen hem och det var skönt ! . Just nu har jag köpt narturgodis och ska snart sätta mig och titta på ensam mamma söker som jag har blivitt besatt av :D . Gör inget jag och C. har ju i alla fall ngt att diskutera då :p . Nu ska jag bara kolla facebook och sen krypa till kojs och tv väntar om den nu vill fungera vill säga . Jag saknar C och önskar han var här nu :') . <3 puss / Karrou

Very important

Ja just det ja , sitter här och skriver engelska inte allt för kul men det ska vara klart till på måndag och nu hade jag en liten stund över så då kunde jag ju lika bra skriva lite :) Så just nu skriver jag om dödsstraff om vi ska införa det i sverige eller inte. Ganska intressant ämne men jag hade ju gärna gjort något annat än detta.

Halv två är det samling till match , hemma idag mot Vittsjö , nervöst ? Nej inte så ( bull ) asnervös . Ganska så viktig match vinner vi har vi en chans till kval upp till tvåan och det had eju varit så jävla bra. Men osby-skurup matchen spelar också roll , osby får inte vinna och det bästa är om det blir ett kryss i den matchen alltså lika.

Snart dags att äta lite lunch så man är laddad inför matchen & sen är det bara till att bege sig ner till Österås IP. Efter matchen är det hem till kusinen Martin somhar öppet hus/40-års fest . ta en bit mat och något att dricka sen drar jag,syrra´n och eve vidare på fest till Macke, dvs med alex och hans vänner . Alltid lika kul .

Gårdagen blev impuls jag följde med till Fanny och Kalle , kollade film och så fram till halv ett och då hade jag till och med lyckats somna i soffan en gång , kände då att det var dags att pysa hem så jag och alex körde hem och jag däckade ganska så omgående.

Ha det bra / Karrou

RSS 2.0