Sjukstuga

Ja det börja kännas som det här hemma nu och det kommer väl inte drya länge förräns man själv ligger nerbbädad och sjuk. Alex har varit sjukoch är väl inte helt återställd & Jossan ligger sjuk.

Pappa åkte till Stocholm imorse och kommer på torsdag , och sen på söndag åker mamma och pappa till Kreta , så just dessa två veckorna är riktigt sköna om man säger så . Imorgon fyller Louie 18 så på fredag är det fest  , eller ja det är ju match på lördag så man får väl ta det lite lugnt. I helgen var det också fest , förfest hos viktor , alex och fanny körde sen oss till björket och det var så in i bombens kul ! Men det blir ju vad man gör det till också . :) .

Skulle ha tränat både fotboll och innebandy men av olika anledningar så blir det bara fotboll idag , innebandyn dryer tills på onsdag om jag kan fixa ngn att åka med vill säga . Nu sitter jag här med lite rester från narturgodiset från igår och jag ska väl kanske snart till och med sätta mig och göra historian. Men först fejjan , de andra får vänta .

Ha det

die schuule

Sitter i skolan . redan trött klockan är tjugo i ett och jag har ingen aning om när jag slutar . Skolan 'är ändå rätt underbar just nu , de är kul och jag trivs ! Ja det borde jag ju ändå göra , har ju gått här i över två år nu :p , ett litet år kvar sedan är det frihet och & ge sig ut i livet .

Ikväll blir det träning , tisdagsträningarna brukar vara sämst och kommer antagligen fortsätta att vara det också , men man måste ju träna och speciella jag måste det ! . Men kan aldrig bli för bra på de olika sakern a , gud nej nu är jag trött och om jag ska komma hem någon gång idag så får jag försöka få tiden att gå lite .

Ha det bra / Karrou


tre skivor och en kakburk !

Ja det var vad Alex trodde att man vann om man spelade på melodikrysset ! :*
Vknade tidigt idag , halv tio kunde ju inte göra mkt annat än att gå upp och äta frukost med mamma och pappa och bror :) , mamma hade köpt goda frallor & det är bra för då får man en bra start på dagen !  .
Alex fick sedan för sig att han ville slinga håret så han och jag körde iväg och köpte slingfärg så jag antar att jag ska slinga det på honom sen ! . På vägen hem körde vi och kollade på hus , sjukt fina hus här nere i Röinge ;D .

Vädret är inte det man hoppats på idag , jag hade ju då hoppats på att få sola lite idag men jag tycker dt blåser lite mkt , så just nu sitter jag på altanen och där är det helt okej varmt :) . Vet inte om Alex skulle iväg och kolla på amerikansk fotboll sen , och om så vill jag följa med annars blir det nog rätt lung kväll och dag för min del . Om någon vill hitta på ngt så hör av er , jag bor med min telefon ;) .


ALEX OCH JOSSAN HAR ÄRAN ATT FÅ VA MED I MIN BLOGG IDAG !

Ha en bra dag  / Karrou

Utbränd

Ja det lär man ju i alla fall vara efter denna terminen . Sjukt trött på det redan och jag somtrodde det skulle bli kul att få börja skolan. Okej kanske överdriver lite nu men de som skakar mig mest nu är PROJEKTARBETET , har ingen aning om vad jag ska jobba med och ska jobba med Stoffe och nu får man inte ens göra arbetet tillsammans , är man lite trött på det här redan eller?. Skulle ha startat med detta idag men som sagt vet jag inte vad jag ska göra ,men är det någon som har förslag som kom mer än gäran med det ! :) .

Annars är det ju faktiskt kul i skolan, skönt att får komma tillbaka , skönt att träffa alla och skönt att få in lite rutiner , igår började jag med D och ja andra dagen har bara gått men det går i alla fall bra och dte är jag nöjd med  :) . Vad ska jag annars säga ,jo just det ska träna min första innebandy träning idag , på typ sex månader ojojoj ! Kul men jag har ju tappat allt som har med kondition och göra . Men förhoppningsvis ska det inte ta så lång tid att bygga upp och sen ska jag se om jag kan komma på ett sätt att förklara för mamma och pappa att jag nog faktiskt vill fortsätta träna innabandy , i alla fall i ett år till , jag behöver det klarar inte av att bara ha tre träningar i veckan , nu har jag ju iaf fyra :) .


Ha det bra / Karrou

malmöfestivalen

Aldrig mer säger jag , fast i malmö klockan ett i lördes natt efter att vakterna vägrade erkänna att de hade gjort fel och vi missade vårt sista tåg hem ! Jaha, vad gör man i malmö när nästa tåg går klockan fyra ? . Man ringer till sin älskade bror och han kommer och hämtar :) i lund dock . Men nu slapp han dessutom hämta för Richard var i Helsingborg och körde och hämtade oss , tack till er två som räddade vår kväll .

Gårdagen var jag helt väck , konstig dag och bara jobbig som man ville skulle ta slut .
Fick nyss reda på att ett ex till mig är förlovad och har fått en dotter ?! . Woho , vart är världen på väg ?
Men visst grattis då !
Nu ska jag bara spendera tid här framför datorn och imorgon börjar skolan , skönt ? ja !

hejdå , Karrou

Värdelöst

Ja facebook är verkligen aldrig på min sida , sitter nu och försöker fixa facebook till min pappa . Men eftersom jag har använt hans email till ett facebook konto så kan jag inte avsluta och och påbörja ett nytt det fungerar verkligen inte fattar inte varför men det börjar gå mig på nerverna i alla fall ! . Nog om detta .

Jag ska snart spela match igen , igår blev det en vinst mot Osby som satt jävligt fint ,ursäkta svordomen !
Sen drar jag och evelina till malmö för att möta upp jossan & julia . :) ..

H a en bra dag/kväll för det ska jag :) .

puss hejdå / Karrou

Förkrossad ?

Kanske dags att börja uppdatera lite igen , nu när vädret ändå inte är något att hurra för !
Förre helgen var helt underbart bra och såg ut ungefär såhär:
Torsdag : Träning & sen hem & sen festivalen , Hemma tre .

Fredag: Talangjakten &sen förberedelser med JB inför lagfets & sen lagfet & sen festivalen , hemma fyra .

Lördag : Träningsmatch i Ovesholm & sen städa efter lagfesten & sen fest hemma & sen festivalen , hemma fyra.

Denna veckanhar ju börjat bra och igår hade vi grillkväll i finjasjön ,Tack som fan för den kvällen ,sån kväll som behövdes för att man inte ska vara helt förkrossad över att sommarlovet snart är slut . Men med lite grillat , sång , musik , brännboll , fotboll , brasa & nattbad (Karro&Fija) ,så kunde inte kvällen bli mkt bättre .

Idag ,inte så¨mycket jag har hängt upp tvätt (y) , ska sortera upp den tvätt som ligger på runda bordet och sen har jag gjort mitt för idag ! Ikväll är det träning och jag gillar det , ska försöka vara piggare idag & samtidigt spelar herrarna match så blir väl till att se slutet på den antar jag :).

puss hej karrrou

Michael Jackson

Okej jag har alltid sagt att jag inte brydde mig så mkt när han dog ,men sitter nu och lyssna på hans låtar och fyfan vad bra hans låtar är och hans framträdande ! Så nu kan jag faktiskt inte hjälpa att jag tycker det är lite sorgligt ändå :/ .

Rest in peace Michael.

Nog om honom , Just nu sitter och snackar med Abdi på sms , längtar tillbaka till spanien så fruktansvärt och snart är det festival och då är det fest :) Annars har sommaren bara flögit förbi och ja det känns somommaninte har varit hemma något och det har jag ju knappt heller , men nu är jag det i alla fall . Ikväll blir det träning och jag hoppas på att det regnar !

hejdå . / karro

RSS 2.0