Avklarat

Första träningen avklarad på många många dar , ja nu efteråt känns det ju skönt men gud nåde mig att jag var trött under hela träningen . Armen mår inte heller bra , gör ont som satan rent ut sagt . Får väl skylla miglite själv men , aj ! Idag har jag hunnit med en runda till staden inskaffat mig en ny BH eftersom den andra gicksönder i båstad , hur ? - inte vet jag. I stan mötte jag och syrran upp evelina & hon hängde med oss hem .

Imorgon blir det nog en rätt lugn dag , ska ner och köpa ngt till min arm , någon vätska och så ska jag nog hinna med att sola en runda med , det behövs ju nu när all färg har runnit ut i sanden eller ngt . ¨

På onsdag är det lite fest för Jenni och nästa vecka är det lagfest & festival ! Kul ? Ja och jag längtar .

Ha en bra kväll.
pusshej


Västkusten

Imorgon pyser jag igen , denna gången till hamburgsund vid västkusten ,
Jag och Olivia ska då sova i tält i tre nätter , alltså kommer vi hem på söndag OM vi överlever såklart.
Har snart packat klart allt och ska nog lägga mig och läsa en bok eller något , det blir tidig avfart imorgon nämnligen .
Redan klockan nio faktiskt . Så vill ni mig något nu så finns jag på mobilen , ja om det är någon bra sänning där ute vill säga.

Hejdå , och brudar ha det så kul på fredag så ses vi nästa vecka . JAG SAKNAR ER !
love
 

Äntligen

Äntligen hemma från 17 dagars jobb i Båstad .

Har antagligen haft det bästa sommarjobbet denna sommaren , Jag , Olivia , Amanda och Sofie har bott och jobbat i båstad i sexton dagar nu. Har haft som jobb att sälja olika läkerol produkter mm . Och det har varit underbart .
Mest av allt som man kommer sakna är Wilson helt klart , ljuspunkten när man kom till jobbet varje morgon så tack för att ni har varit där Fredrik och Håkan :) . Träffat en hel del kändisar mest tennisspelare såklart , snart kommer blider på de med ska bara få bilderna från Håkan. Första veckan var seg men andra drog öset igång , under tiden har Olivia hunnit fylla 18 och i tiseds blev det såklart fest , det blev en sen natt för att upp och jobba och det var lite smått pinsamt och ringa dit vi bodde och fråga om de kunde hämta oss när klockan var halv fem på morgonen , men underbara som dom var så kom dom och hämtade oss !  Det blev partaj på en del båtar med , ja fan vilka två veckor detta har varit .

Idag blir det bara till att tadet lungt , kanske dra på löparskorna och springa en runda senare , det hade varit riktigt skönt .
Jaja. nu ska jag njuta av tre dagar hemma för sedan åker jag och Olivia till Västkusten på torsdag för att campa , puss på det och just det ikväll kommer min bästa vän hit och sova här :D . wiie , saknaden är stor !

Hadet fint , / Karrou

RSS 2.0