bara en gud

Helgen har varit underbar ! . Fredes var rätt lugn , mat framför tv med familjen och Kalle , på tv var det såklart så ska det låta , som för övrigt inte alls var bra . Just det till så ska det låta kom ju fanny och yda med . Sängdags ganska tidigt men dte var skönt .

Lördag var det match i Osby ,. som vi vann med 3-1 så nu ligger vi etta i serien ;) perfekt ju :D . Fick också en ännu större andledning till att festa på lördagskvällen , fick skjuts hem till Louies där Fija och Sofie också befann sig , sen tog vi tåget till Tyringe för att gå hem till Ellen och grilla , ååhj vad gott det var och gud vilken bra grillmästare jag var. Efter en flaska vin var jag rätt pratig och vi tog tåget in till stan igen för att oysa till elivra , gratis inträde till tolv , fem i tolv var vi i kön , VI SKULLE IN GRATIS ! : och  självklart gjorde vi det med. Gick hem vid halv fyra och somnade vi halv fem och sen var det en god natts sömn.

Söndag var det först konfirmation hos kusinen Anton , var där bara i en timme typ och jag och jussan lyckades vilja ha en dvärghamster jätte mkt gärna ! , så det ska vi köpa nu :D , . Sen var det raka vägen ner till Österås för att startaa upp grillning och försäljning till IFK-Djurgården , det blev förlust för dom men jag ska aldrig mer stå och grilla korv i fyra timmar , TRÅÅKIGT ! ,. Väl hemma igen hade Hamups och Alex startat upp grillen och efter lite fotbollsspelande och enormt mkt skrattande åt Hampus dåliga fotbollskiils i hans "allibabba" skor så var maten klar. Vid maten kom en enorm diskussion om gudar och olika saker man tror på och det var en jobbig en , och ingen höll med mig , men det gör inte något för jag har bara en gud och det är jag ! Jag tror på vad jag vill och det finns ingen som kan ändra det , man säger inte till mig vad jag ska göra , om jag inte vill det så gör jag inte det , om jag inte måste förstås ;) .

puss*k.nilsson

Regeringen

Sitter nu i datasalen med min grupp som involverar , malin, ingrid,susse och Anja . Inte särsklit intressant man ändå , och just nu är det riktigt tråkigt så tänkte sticka in med ett litet inlägg inför helgen . Idag står det kolla på fotboll på mitt schema , Finja mot Ignaberga , det kan ju bli kul hoppas Alex ljumske är bra så man kan få se han spela lite , det var år sen jag såg han spela sist . Annrs blir det kanske grillning ikväll om man har tur . Imorgon blir det också grillning , hemme hos Ellen men lite folk , och sedan blir det nog björket och elvira :) . På söndag är det Djurgården mot IFK och jag ska stå i kiosken kanske inte jätte kul men ställer upp för min far tycker synd om honom som alltid får vara där själv så jag anmälde mig frivillgt duktigt va , får se hur pigg jag är när jag ska upp och på konfirmation på södnag klockan ett , men det tar vi då . Ha en bra helg för det ska jag ha ! , Love ya !


puss*k.nilsson

50+ ?

Just nu känner jag mig som 50 + faktiskt . Idag har jag bakar 300 búllar med min mamma , som vi ska ha till matchen på söndag , bra gjort tycker jag ! Har också nyss varit ute och gått i 40 min , med magont ! , också bra gjort fast inte så smart kanske.

Annars har dagen varit som den varit , lite segt började dagen med ett IG i en engelska B uppsats (yes) kul ju , mitt första IG på den här nivån av studering , inget kul alls. Läraren kom fram och frågade om jag hade en dålig dag eller ngt när jag skrev den för det var förvånande för henne med , och JA det hade jag verkligen!.

Nu blir det till att fixa foto till Peter , som han ska ha till våra passerkort i båstad i sommar , wiiie vad kul ! : 
Efter det sängen tror ja , min mage har ont och min rygg har ont och jag är gnällig och trött , det är nog bäst jag går och lägger mig innan jag kommer emellan något annat i denna familjen , som jag älskar faktiskt , oj vad jag använder faktiskt , ja det är bättre än i alla fall som jag anv'nde hela tiden innan men det är bara för det är kul att skriva det ! :) . 

och med det säger jag godnatt ! 

puss*k.nilsson 

sol,sol&sol

Det är helt underbart med sol . Ligger just nu ute i solen med bärbar dator och radio på , helt underbart. Slutade tidigt i skolan idag och de är med helt underbart. Hoppas på att få lite bränna idag med sen har man nog byggt upp lite för sommaren ! Det är bara 49 dagar kvar , sedan sitter jag och jossan och evelina på ett flyg till spanien och det kan inte bli mkt bättr ! 

De bygger och gräver för fullt utan för huset och en och annan snygg byggarbetare kliver fram bakom muren , grr .
Nej det får bli ett längre inlägg sen ikväll efter träningen om jag orkar .
Bilder från helgen hittar ni på min bilddagbok www.910212.bilddagboken.se
Hejhopp !


puss*k.nilsson

Underbart

Ja ni vet hur jag att jag var fest sugen , japp nu är klockan 03.09 och jag har precis kommit hem ..
kv'llen började med att va hos evelina , men jossan,julia,julia, fija ,fanny och det var super trevligt , det var för att fira eves födelsedag :D , började med att äta mat , taco stod på menyn och det var väldigt gott . Efter det blev det mamma mis och sen ABBA singstar och v'äldigt mkt skratt som alltid , helt underbart kul !  efter många om och men sluta det med att jag och fija och jossan åkte med julia hem från eve och släpptes av vid kalle och fanny där vi möttes upp av brossan och kalle , upp på en fest och träffade lite folk inget kul folk , kan bero på att alla var bra äldre 'än oss också men träffad på malin och fanny och dte var trevligt :D . sen blev det qbar där till och med lillsyrran kom in på mitt pass ! , wow för det hade riktigt kul och ja nu har vi precis kommit hem däri från och nu ska jag gå och lägga mig , imorgon vblir det kolla B-laget klokcan två och sedan kolla herrarnas premiär klockan fem , alltså går hla morgon dahen åt itll fotboll .
ja kan också meddela att jag har inte en aning om hur dettta inlägget blev eftersom jag inte är fullt nykter när jag skriver det men jag hoppas det är läsbart i alla fall ! , med det säger jag godnatt ! ,

puss*k.nilsson

Seriepremiär

Ikväll är det seriepremiär och jag är laddad till tusen ! ,
Dagen har varit underbar och jag har inte gjort mkt annat än att skrattat .
kommit fram till en del slutsater har jag med , liksom att vi pratar för mkt på samhällslektionerna så idag fick vi stanna efter de andra hade gått óch vår lärare frågade oss vad vi skulle göra åt saken. Jaja , sen på engelskan kom jag och Ellen på ett nytt sätt att lära sig , genom att RAPPA ! det funkar ,jag kommer förtfarande ihåg den meningen som jag rappade i början och det är ändå en timme sen vi körde den nu , jag tror att jag är en sån person som lär mig lätt genom det .
Har också räknat upp de X antal killar som Lousie har haft en flört med och bilder på dom kommer in lite senare , kanske ikväll annars kommer de imorgon ! . Bilder på Sofia kommer kanske också in , annars hittar ni dom på min bdb lite senare ( 910212 ) , .

Nu ska jag få i mig lite mat och sedan är det bara till att börjar ladda ännu mer och sen är det pang på , ner till klubbis och ladda inför matchen ! .
FC Hessleholm-Ovesholm

puss*k.nilsson

My life would suck whitout you

Ja det är klart som fan att det skulle, jag ska inte kunna leav utan dig , men jag är så trött på att allt jag gör får jag ändå skit för . det spelar inge roll vad det är som händer så hamnar alltid de negativa hos mig.
Och vad ska jag göra ? för om jag pratar med dig om det kommer det sluta med att du tar åt dig allt och allt blir skit av det ändå , och om jag inte pratar med dig så kommer detta bara till att fortsasätta , det värsta är ändå att ingen förtår mig , och den enda person som förstår mig kan inte göra ngt , eller jo det kan den men vill inte för att den personen är lika rädd som jag är för att säga vad jag vill och hur jag känner , men du bryr ju inte dig heller .
och åt andra sidan hur kan jag sitta är och säga att du inte bryr mig ? du är en av de personer i denna världen som jag älskar mest av allt , du betyder så sjukt mkt för mig och jag vet att du gör allt för mig och jag vet att när jag har problem med något så kan jag komma till , i vilket läge som helst.
Jag älskar dig med hela mitt hjärta  , men jag vet inte vad jag ska göra längre.

annars idag är det träning och det är skönt för jag vill träna och jag behöver träna , imorgon är det seriepremiär och det är med bra fast jag är nervös ! . jaja sluta nu , vi ses ikväll eller ngt ,

puss*k.nilsson

sommarlov ? ja tack.

Ja tack dte hade suttit så jävla skönt just nu . Alla går ändå bara här hemma och suckar .
Dagen har varit bra , gick till skolan och hade engelska imorse sen hämtade Kim mig och vi körde till Kristianstad för att åka hem till Stoffe , skulle plugga men vi orkade verkligen inte och vi förtsod inte allt heller , I alla fall blev det film och fika , hoppade studmatta och tjatade en massa. Sen skjutsade Kim mig till skjukhustet och jag gick in för att hälsa på mamma lite :) , bestämde mig för att åka samma tåg som mamma hem klockan 16.23 så jag hade två timmar på mig att göra lite allt möjligt , satte mig och åt & läste lite i min bok då fick jag besök så jag satt och snackade i en tjugo min med dom och sedan gick jag till stationen och satt där i en timme och bara läste min bok :) ! ,

gud vad jag längtar till sommaren nu , jag ska nog ta och sova eller ngt för jag är så trött och lite irriterad och detta kommer inte sluta bra om jag är upp länge till så vi gör väl det som är bäst för alla , jag är sugen på fest med , et var längesen nu ! .




puss*k.nilsson

Dumleslaget 2009

Då ska jag försöka sammanfatta denna helgen som varit helt underbar och något som jag sent kommer att glömma.
 
Fredag: Åkte upp redan klockan tio och på vägen upp stannade vi för en bit mat i varberg , efter en liten macka där fortsatte vi får färd upp mot Göteborg , i minibussen satt Lovisa , Matilda , Emelie, Lina och jag , ock så björn så klart som körde oss upp. Efter att vi kommit upp gjorde vi i ordning på rummet och sen gick vi ner till hallen för att spela vår första match mot Ale tror jag och det blev vinst med 2-0 där jag gjorde första målet ! . Efter matchen duschade vi och chillade på rummet lite för att sedan gå ut och äta på resturang som en liten avslutning på det hela , det är ju trosts allt sista gången med laget , det blev en pasta och en pizza som jag och matilda dealde på och efter det blev det en ganska tidig sängång efter det att vi kollat på Rökes P18 klockan tio.

Lördag : Gick upp vid halv nio och sedan ner och äta frukost , ingen särskilt god men det funkade ändå med lite fil. Eftersom vi inte hade match förräns 18.50 kunde vi göra vad vi ville på dagen och det blev en hel del innebandy tittande och även en allsvensk fotbollmatch Göteborg- Djurgården , där Djurgården fick storstryk med 6-0 men vädret var underbart och det ända negativa var att jag , matilda och emelie hamnade i supporter bråket och vi var rent ut sagt jävligt rädda , matilda blev sparkad och hade ont , jag var rädd och man såg tårarna i ögonen på mig , som tur var stod där grabbar längst in mot väggen som drog tag i mig och drgo väck oss från det hela. När vi sedan chockade lyckades ta oss därifrån så kom vi in på fel platser och jag skällde ut en kärring för hon hade suttit fel men det var vi , men men sånt som händer . Vi är där det händer helt enkelt , inte sant matilda ? ;)
Vi tog oss hem säkert och lugnt och det var dags att ladda för match mot Varla , och det blev återigen en vinst fast på 9-0 denna gången. Skönt och även idag blev det tidig sängågn , med tanke på att det väntade tre matcher på söndagen.
Tabellen på lörda kvällen såg inte annat än bra ut !

Söndag: Söndagen började med en tidig match och ett helvete , blev en förlust mot Årsta med 2-0 , jag pallade inte trycket och höll på att svimma , eftersom jag inte ätit och druckit tillräckligt , fick proppa i mig socker och annat för att orka stå på benen , hela jag var som ett asplöv och bara skakade.
Efter matchen bli Hanna sjuk och får ont i magen vilket slutar med att hon får åka in på sjukhuset för antagligen blindtarmen och vi får klara oss utan henne resten av cupen . Vid fem tiden mötte vi Jönsköping och med tio spelare var det tungt att spela , snurrade runt på tre backar i första och sedan fick elin gå ner , vilket hon gjorde väldigt bra. Det blev en storrförlust med 5-0 och vi pallade inte trycket . Fick sedan fem timmars vila igen och spelade sista matchen klockan elva , där vi trodde att det var kört men tydligen så om vi hade vunnit den hade vi gått till final , snacka om jämt. Men vi förlorade den med 4-1 mot ett betydligare bättre lag och det var svårt att hålla emot med tårarna , det var ju vår sista match tillsamman , känns förjävligt och nu vet jag varken ut eller in.
Väl uppe på rummet efter duschen mötte vi tre stycken p95 , dom stackarna skulle upp och spela match klockan åtta och de kunde inte sova för att deras ledare snarkade så mkt , vi tyckte allmänt synd om dom.  Jag somanade däremot ganksa så tidigt klockan två sov jag som en stork , sleten stork.

Måndag: Studtsade upp klockan åtta för att ner och kolla på P95 som fick storsryk mot Pixbo , inte så konstigt kanske. Efter den matchen blev det att kolla rökes kvartsfinal som även där blev en förlust. Det belv till att packa in i bilarna och ge oss hemåt , tack och lov. Stannade efter neo ch en halv timme och åt , kändes som vi hade kört i fem min med et var ju inte så kontigt eftersom jag somnade så fort jag gick in i bilen , sov nästan hela vägen hem och väl hemma var det skönt att bli mött av pappa och lillasyster. Hemma möttes jag av mamma också , kom överns med henne om att inte sova , för jag vill sova på kvällen , men det tog en timme sen gick det inte att umgås med mig för jag var så sur. Gick ut och ka mig med täcke och kudde på studsmattaen för att läsa , somnade in ganska snabbt och väcktes en timme senare av Kalle och Alex , brydde inte mig så mkt utan somnade in igen , väcktes en timme senare av mat och efter det var klockan sju och då gick jag och la mig och somnades bums ! , sov till klockan sju imorse.

Tisdag; Enormt skönt att vara tillbaka i skolan faktiskt att få träffa alla . det har ju ändå bara gått en vecka , jaja i alla fall startade med grupp arbetet som fortsätter imorgon hemma hos Christioffet.
Nu ska jag snart gå coh duscha och sedan sova , har precis spelat match , som vi vann föresten . :D

puss*k.nilsson

Dumleslaget

Okej , jag sitter nu med färg i mitt hår fär andra gången idag och mitt hår vill inte som jag helt enkelt så nu får det bli som det blir nog med det. Pappa är iväg , mamma handlar en sladd till Tv eftersom min smarta pappa råkade klippa av den för han trodde att det bara va något som hängde där , men DAAH ! . ah allmänt trött och imorgon åker jag till göteborg och återkommer på måndag , försök inte att sakna mig för mkt .

puss*k.nilsson

bakning med bästa vän

Står just nu i evelinas kök , vi har nyss bakat kladdkaka och nu står den i ugnen :) . Hon fick sms från anne att dom har landat i spanien och det är ju skönt att veta , Nu ska hon bara va hensam hemma i tio dagar med , skönt ;P haha. Jaja , sommarmusiken står på högsta volym och vi är faktiskt på bra humör. Snart ska vi sluka lite kladdkaka och sedan chilla som vi gjort hela morgonen , det kan inte bi skönare !

Pappa kommer och hämtar mig lite över fyra , bara för att jag ska slippa ta bussen , vi vet ju hur det går när jag ska åka buss ! hatar det . I alla fall ikväll är det svenska cupen mellan IFK och Falkenberg och pappa och mamma hjälper ju till där så min kväll kommer spenderas där och sedan hemma hos familjen Brink för att kolla på fotboll , alltid lika trevligt. Nej nu ska jag fakstikt gå och vara lite social med evelina , haha hon står med mobilen och jag med datorn , gud så sociala vi är , jaja vi har ju varandra ! , I love you <3



puss*k.nilsson

solsken & bästa kompisar

GÅRDAGEN var UNDERBAR ! , har inte haft så kul på länge , åkte till malmö med jossan och evelina och det var super kul , åkte till de nya entré , liten besvikelse men allt slåt ju hässleholm ändå ! . super fint väder och kunde inte haft en bättre dag med min bästa vänner ! :D

Idag har jag inte gjort mycket , hinner aldrig sova ut bara :/ . ikväll är det trärning och sen ska jag hem till evelina och hennes föräldrar åker till spanien i morgon så sen är hon ensam hemma i en vecka , synd att jag inte kan va med henne mer bara . Jaja , bilder från gårdagen.



puss*k.nilsson

usch och fy !

Jaa det är vad man kan säga om igår kväll , satt vid datorn och sen skulle jag gå och lägga mig .
först springer en stor spindel ut från mina kuddar ! jag får panik skriker och mamma kommer in
och dödar den ! inte nog med det , sen kommer en ännu större ut och springer och jag får ännu mer
panik tårarana bara rinner på mig , ( ni som har missat de så har jag en enorm fobi för spindlar )
ja i alla fall så hinner den undan och gömma sig någonstans , och jag vågar inte sova på rummet
så det slutar med att jag ligger i soffan där nere och sover , eller ja försöker sova inte så jätte lätt , vaknade
sex imorse när pappa skulle iväg så har varit vaken sen dess ungefär , ingen jätte bekväm sovplats direkt.

Idag är det fint väder och jag ska i alla fall sola så mkt jag kan !  , fast först på min lista står ändå att
städa rummet , här ska fan inga spindlar komma in ! , usch vad jag inte tycker om dom ! onödiga små
äckliga djur .

Solen skiner och jag ska börja städa så fort jossan har vaknat så jag kan sätta p ålite hög musik och
så annars blir det så tråkigt att städa , ikväll är det träning med och det gillas starkt !



ÄLSKA DETTA VÄDRET !

puss*k.nilsson

Stugan

Nu åker hela , eller ja nästan hela familjen Nilsson till Lörby för att spendera
helgen i stugan , det ska bli riktgit skönt ,har dock två matcher i helgen med
, en i lörby och en mot Röke på åhusfältet.  Det gillas , för det blir årets första
matcher för min del . I alla fall , nu är klockan 09.39 och jag ska snart sticka till
skolan , men först ska jag bara uppdatera lite på bdb , snart är det lov! .

Ni når mig på mobilen under helgen , för internet finns dick inte där ute !

puss*k.nilsson

RSS 2.0